Βρεφικά ρουχαλάκια από οργανικό βαμβάκι υψηλής ποιότητας

BabyBless

Softness and Love guaranteed

Οργανικό βαμβάκι

Χρησιμοποιούμε μόνο 100% Ελληνικό οργανικό βαμβάκι για τα άριστης ποιότητας υφάσματα μας. Αισθανόμαστε κοινωνικά και περιβαλλοντικά υπεύθυνοι και γι’ αυτό προσπαθούμε να προωθούμε την περιβαλλοντική συνείδηση και ένα τρόπο ζωής που να βρίσκεται σε αρμονία με τη φύση.

Το βαμβακερό ύφασμα είναι ένα από τα καλύτερα υφάσματα για την άνεση και την αναπνοή του δέρματος. Όμως λίγοι γνωρίζουν τις επιπτώσεις που έχει η καλλιέργεια του στο περιβάλλον. Και ακόμη λιγότεροι, για τα χημικά και τα ζιζανιοκτόνα που «κουβαλά» μαζί του το ύφασμα, όταν αυτό δεν προέρχεται από βιολογική καλλιέργεια.

Το βαμβάκι που επιλέγουμε για τα υφάσματα της BabyBless, προέρχεται από ελεγχόμενη βιολογική καλλιέργεια, συλλέγεται στο χέρι και δεν υποβάλλεται σε χημικές κατεργασίες.

Το δέρμα του καθενός μας, αλλά ειδικά το ευαίσθητο βρεφικό δέρμα, αξίζει να έρχεται σε επαφή μόνο με υφάσματα που δεν προκαλούν αλλεργίες και κνησμούς, διευκολύνουν τη δερματική αναπνοή, είναι θερμορυθμιστικά και … εξαιρετικά απαλά διότι δεν έχουν χλωριωθεί!

Εσείς θα επιλέγατε κάτι λιγότερο για το δέρμα του μωρού σας;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *